MieMoltke_RAISFOTO_03.jpg

Feminine Flow

“Dancing is a spiritual exercise in a physical form”

Mie startede Feminineflow konceptet i 2011, og har siden guidet hundredevis af kvinder gennem hendes kurser, workshops og retreats landet over. 
FeminineFlow er hendes eget koncept udviklet til kvinder med fokus på at forbinde krop og hoved gennem bevidst bevægelse. Hendes dybe vision og drivkraft ligger i, at give det videre som vi alle i bund og grund er født med: En naturlig kontakt til kroppen og din egen kærlighed til dig. Koblingen mellem bevægelse, musik og guided intention er en dyb og meget effektiv vej til at komme tættere på dig selv og give slip på frygten for ikke at være god nok.

Mie har en helt særlig gave i at skabe et trygt rum, hvor deltagere kan åbne sig og bevæge sig på deres egen måde, og hun guider lige præcis ind i det, som din krop og hjerte har savnet: En accept af dig selv og modet til at mærke efter.
Du er lige som du skal være. FeminineFlow er en bevægelse, som støtter din tillid til at du mærker rigtigt, at din krop er med dig og ikke imod dig og at du har al den power og kraft til at bevæge dig i den retning du i virkerligheden ønsker I dit liv. Og du er nødt til at mærke din krop – du kan ikke kun tænke dig til det. Stol på dig, din krop og din bevægelse i dit liv.