Back to All Events

Feminine Flow i Andalusien


Feminineflow i Andalusien

Retreat v/ Mie Moltke

Feminineflow Retreat i Andalusien er 4 dage med fordybelse i dig selv med bevægelse som omdrejningspunkt i de smukkeste omgivelser.

“Dance is the hidden language of the soul”

Brug 4 dage på bevægelse, meditationer, refleksioner og selvforkælelse, hvor du vil få åbnet op for kontakten til dig selv gennem din krop på en dybere og ny måde. Mie guider og støtter processen, og du kan deltage uanset om du har været del af Flow før eller ej. 

Praktisk: Book din plads på: book@miemoltke.dk

4995,- pr person.

Det inkluderer morgenmad & aftensmad og snacks løbende, ophold og undervisning.  Værelser: Eget værelse. Ønsker du at dele værelse med en anden, så kan ønsket godt imødekommes. 

Du booker selv fly. 

Tætteste lufthavn er Granada, og Malaga er en time væk. 

Mere info til transport muligheder til og fra lufthavne kommer senere.  Vi starter torsdag kl. 16.00 ( forbehold ret til ændringer ifht fly ankomst fra deltagere. Åben for fleksibilitet, men optimalt start eftermiddag )  Afslutter søndag ca. kl. 12.00 ( forbehold ret til ændringer ifht flyafgange. Men regn med afslutning omkring middag. ) Der vil være bevægelse, meditationer, oplæg/undervisning fra Mie hver dag. Programmet vil starte fra morgenstunden med blid morgen flow og slutte om aftenen. Det konkrete program kommer senere.  Der vil være indlagt tid til selvrefleksion, egentid og nydelse af området gennem dagene.  En vigtig vekselvirkning mellem bevægelse, og fri, input og refleksioner.  Stol på din krop og din bevægelse i dit liv.  Let the Feminineflow.

Earlier Event: April 14
Feminineflow Workshop Tønder
Later Event: May 22
FeminieFlow Workshop "I AM"